Vårtermin

10 januari –  3 juni 2022

8 februari: Ansökan öppnar

Mars-april: Öppet hus

April till juni: Ansökan stänger olika datum för de olika kurserna

April-juni: Urval

Juni: Antagningsbesked

16 augusti: HT 2021 börjar

Terminskostnader - Östra Grevie

Mot bakgrund av rådande pandemi har vi för höstterminen 2021 valt att endast fakturera våra elever 100 kronor höstterminen 2021.

• Terminskostnad 100 kr

För samtliga kursdeltagare på skolan i Östra Grevie

• Allmän kurs 100 kr

Det krävs att du har med dig en egen bärbar dator då skolan använder sig av digital undervisningsplattform

• Serviceassistent 100 kr
  • Lärarassistentutbildning 100 kr
  • Musikteaterutbildningen 4000 kr
  • Virtuell kompositör
    och ljuddesigner
  • Grafisk Design 1650 kr

Nya media

• Grafisk Design 1850 kr

Visuell kommunikation

• Konstgrafiklinjen 2900 kr
  • Fotografi 3000 kr
  • Fria förberedande konstlinjen 2000 kr
  • Textil – konst och design 2200 kr
  • Teckning och kroki 220 kr

Obligatoriskt på Konst och design-utbildningarna (materialkostnad)

Kostnader - Malmö

• Termins- och materialkostnad 100 kr

För samtliga kursdeltagare på skolan på Persborgtorget

• Materialkostnad 400 kr

För samtliga kursdeltagare på skolan på Persborgtorget

• Terminskostnad 0 kr

Det är ingen terminskostnad för SFI-deltagare på Kopparbergsgatan. Du kan köpa det material som du behöver här på skolan

Terminskostnader

INFO MED ANLEDNING AV CORONA TILL ELEVER SOM STUDERAR I ÖSTRA GREVIE

Till följd av rådande pandemi och distansundervisning återbetalas 500 kr av terminsavgiften för vårterminen 2021, dvs den del som inte kunnat utnyttjats till kaffe, välkomstlunch, avslutningsfika mm.

Skolan behåller 100 kr av den totala terminsavgiften på 600 kr för att täcka kostnader för bland annat försäkringar.

Om du betalt din terminsavgift

Vi kommer i veckan efter påsk att skicka ut ett mail till dig med en länk till ett formulär som du skall fylla i så vi kan göra återbetalningen. Sista svarsdatum är 2021.04.30. Håll även koll i skräpkorgen!

Om du inte betalt din terminsavgift

Om du mot förmodan inte betalt din terminsavgift får du en kreditfaktura på 500 kr som du kan kvitta mot den ursprungliga fakturan på 600 kr. 100 kr kvarstår att betala.

Vid avhopp efter terminens påbörjan återbetalas inte terminsavgiften.

I terminskostnaden ingår vissa gemensamma måltider (ex välkomstlunch, jullunch, avslutningsfika) förmiddags- och eftermiddags kaffe/te/juice i matsalen alla dagar skolan har undervisning samt försäkring.

Alla deltagare på Östra Grevie betalar alltså en terminskostnad + kostnaden för sin specifika kurs.

På Persborg är priset 500kr för termins- och materialkostnaden.

På Kopparbergsgatan (”Koppis”) kan du köpa material som du behöver, tex: pennor, papper/block och suddgummi. Du kan även köpa kaffe på plats.

OBS! Alla kostnader är per termin

CSN-information

Alla våra utbildningar är CSN-berättigade. Du kan läsa mer om studiemedel på deras hemsida csn.se (öppnas i nytt fönster)

Behöver du hjälp med CSN-relaterade frågor? Kontakta skolassistent Kerstin Sprimont för att frågor som rör Östra Grevie och Marta Cammelli för frågor som rör skolorna i Malmö.